Rabarbersorbet er kun til et lave i en meget kort periode. Simpelthen fordi rabarbersæsonen er så kort. Så det er med at få det prøvet imens man kan. Det smager af forår og man kan glæde sig til det hvert år, efterhånden som bladene begynder at komme på træerne. Det er en dejlig cremet, luftig og velsmagende sorbet, som mindst er på højde med alt hvad man kan få af frugter fra udlandet. Uanset årstiden.
Sommer og jordbær hænger sammen. Vi er vokset op med jordbær med fløde på. Hvis man har haven fuld af jordbær så kommer der tit så mange jordbær på samme tid at man simpelthen ikke kan nå at spise dem. Så er det godt at kunne en opskrift på jordbærsaft der kan gemmes til senere eller drikkes når det er varmt.
Det er nok en af de mest simple pandekage opskrifter overhovedet. Man skal kun bruge 2 ingredienser og man går ikke det mindste på kompromis med smagen. 15 minutter og man har en ordentlig stabel pandekager til morgenmaden.