63
af: Max M Rasmussen
@
delt

Trykkoger - kogetider - bælgfrugter, bønner og ærter

Kogetider for bønner og bælgfrugter i en trykkoger.
Adzuki
  • Iblødsætning: Nej
  • Kogetid: 8 minutter
Anasazi
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 8 minutter
Sorte bønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 12 minutter
Black eyed peas
  • Iblødsætning: Nej
  • Kogetid: 10 minutter
Kidney bønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 12 minutter
Cranberry bønne, Borlotti Bønner, Skal bønner, jule Bønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 10 minutter
Flageolet
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 12 minutter
Fava bønner, Valisisk bønne, Windsor bønne, engelsk bønne
  • Iblødsætning: min. 8 timer eller i løbet af natten
  • Kogetid: 4 minutter (Kog på den lave indstilling. naturlig frigivelse)
Garbonzo, kikærter, CECI
  • Iblødsætning: min. 8 timer eller i løbet af natten
  • Kogetid: 14 minutter
Great Northern, hvide kidneybønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 12 minutter
Linser, grønne, franske, spanske, brune, Dal Linser, Black Beluga Linser (Farverne spænder fra grøn, brun, hvid, gul, rød, koral, sort.)
  • Iblødsætning: Nej
  • Kogetid: 7 minutter (Bliver nemt grødet, hvis de får for meget)
Nyre, Rajma, mexicanske bønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 12 minutter
Lima bønne, Butterbean, Madagaskar bønner
  • Iblødsætning: min. 8 timer eller i løbet af natten
  • Kogetid: 3-4 minutter (Kog på den lave indstilling. naturlig frigivelse)
Mung bønner, Mungo, Mung Pea, Green Gram
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 9 minutter (Kog på den lave indstilling.)
Hvide bønner, Navy, Yankee bønne, Pearl Haricot, Boston Navy bønne
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 10 minutter
Ærter tørrede
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 6 minutter
Jordnødder, grønne / rå, afskallede eller i skallen
  • Iblødsætning: Nej
  • Kogetid: 45-50 minutter med en 45 minutters afkøling i saltlage
Gule og grønne ærter, Split peas
  • Iblødsætning: Nej
  • Kogetid: 10 minutter
Pigeon Ærter, Gandules
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 9 minutter
Pink, Chili Bønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 10 minutter
Klapperslange bønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 8 minutter
Pinto bønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 12 minutter
Røde bønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 10 minutter
Pralbønner
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 12 minutter
Små røde bønner, mexicanske røde bønner.
  • Iblødsætning: min. 4 timer
  • Kogetid: 10 minutter
Soja, sojabønner: Beige eller sort
  • Iblødsætning: min. 8 timer eller i løbet af natten
  • Kogetid: 35 minutter

0
af: Anonymous

Er det hurtig frigivelse af damp, når andet ikke er nævnt?

Mich


0
af: chrasmus

Kan man lave løse ris på en trykkoger?