32
af: Max M Rasmussen
@
delt

Suppe af jordskokker

En dejlige kraftig og cremet suppe.

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 spsk olie
  • 1 syrligt æble
  • 500 gram jordskokker
  • 3/4 liter grøntsagsfond
  • 1 dl piskefløde
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skræl æbler og jordskokker og skær dem i små tern.

Hak løgene og steg dem i olien indtil de bliver gyldne og søde. Ikke brune.

Lad æble og jordskokker sautere med en 5 minutters tid.

Tilsæt fonden og lad det hele simre til grøntsagerne er møre.

Blend suppen og giv den et opkog. Tag den af varmen.

Tilsæt fløde.

Smag til med salt og peber.

0
af: Anonymous

Skum

Når suppen er færdig kan man med en stagblænder blænde overfladen af suppen så får man en fin skum på toppen. Mvh Henrik