Sådan virker kvalimad
www.kvalimad.dk har mange funktioner der ikke umiddelbart er åbenlyse. Så jeg laver ind imellem nogle videoer om hvordan teknikken fungerer. Du vil dukke op på denne side.
Introduktion til kvalimad.dk for alle brugere
Den første video er om hvordan man navigerer rundt på sitet og hvordan man kan bruge sitet uden at være logget ind.
Gennemgang af kvalimad for medlemmer af sitet.
Den næste video er om de ekstra muligheder man får på sitet når man er oprettet som bruger og er logget på.
Eksempel på brug af ingrediensberegneren
Den tredie video er om hvordan man kan bruge ingrediensberegneren på sitet. Eksemplerne er neden under hvis du vil prøve selv at rette i dem.
Ingredienslister som tekst
Verden bedste brød
- 625 gram mel (10 dl (1 ltr))
- 5 dl (1/2 ltr) vand
- 2 tsk salt
- gær på størrelse med en ært (Ja så lidt skal du bruge)
Vanillekage med USA mål
- 1 cup white sugar
- 1/2 cup butter
- 2 eggs
- 2 teaspoons vanilla extract
- 1 1/2 cups all-purpose flour
- 1 3/4 teaspoons baking powder
- 1/2 cup milk
De samme Ingredienslister men i ingrediensberegneren
Hvis du klikker på "kopier" linket nede i bunden kan du rette i tallene uden at du behøver gemme dem. Hvis du vil se hvordan det virker.
ingredienser
giver1.00 stk. af1137.00 g, ialt1137.00 g- 625.00 g mel (100.00 %) ☑
- 5.00 dl vand (80.00 %)
- 2.00 tsk salt (1.60 %)
- 2.00 g gær (0.32 %)
Mål for den amerikanske opskrift direkte indtastet.
ingredienser
giver1.00 stk. af846.81 g, ialt846.81 g- 1.00 us cup sukker (66.67 %)
- 0.50 us cup smør (33.33 %)
- 2.00 stk æg (0.00 %)
- 2.00 tsp vanillesukker (2.82 %)
- 1.50 us cup hvedemel (100.00 %) ☑
- 1.75 tsk bagepulver (2.47 %)
- 0.50 us cup mælk (33.33 %)
Herunder er de amerikanske mål rettet til fornuftige danske mål.
ingredienser
giver1.00 stk. af895.00 g, ialt895.00 g- 250.00 g sukker (100.00 %)
- 125.00 g smør (50.00 %)
- 2.00 tsk vanillesukker (4.00 %)
- 125.00 g æg ; ca. 60 gr per æg (50.00 %)
- 2.00 stk ; Antallet af æg kan vises på denne måde (0.00 %)
- 250.00 g hvedemel (100.00 %) ☑
- 2.00 tsk bagepulver (4.00 %)
- 1.25 dl mælk (50.00 %)