emner:
mere ...
Pund-til-Pund Salsa
Opskrift med video - Salsa er godt til næsten hvad som helst. Nachos, kartoffelchips, brød, pasta, mexicanske pandekager, tacos osv. Denne opskrift er lavet efter samme metode som de gode gamle pund-kager. Det gør den nem at huske. "En del af alting"
Ingredienser
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 løg
- 1 peberfrugt
- 1 fed hvidløg (Du kan bruge 2)
- 1 lille stærk peber (Kan undværes)
- 1 tsk salt (Ok Måske op til 2 tsk. Smag selv til.)
- 1 tsk sukker (Måske lidt mindre.)
- 1 tsk eddike
- Evt. et krydderi som: Oregano, Timian, Koriander, Basilikum.
Fremgangsmåde
Kom de hakkede tomater i en gryde.
Skær løget ud i kvarte ringe.
Skær peberfrugten ud i kvarte ringe.
Skær hvidløget ud i små stykker. Du behøver ikke knuse det helt. Smagen koger alligevel ud i salsaen.
Hak den stærke peber fint
Bland de hakkede ingredienser i gryden sammen med resten.
Lad det koge ved svag varme en times tid, indtil alle grøntsagerne er godt bløde.
Lad det meste af vandet koge fra, men hvis det begunder at blive for tørt inden det er færdigt, så kom bare lidt mere vand i.
Det skal være creme agtigt når det er færdigt.