1
af: Signe Løvfeldt
@
delt

Nøddepleskner

ca. 30 – 40 stk.


Fremgangsmåde :

Nødderne og chokoladen hakkes groft – de skal tilsættes til sidst. Bland de resterende ingredienser sammen med dejæltekroge og tilsæt derefter chokolade og nødder.

Sættes på plade med bagepapir i toppe med 2 teskeer. Kagerne flyder meget ud, så lav derfor kun 12 stk pr. plade. Bages i 8-10 minutter ved 200 °C. Afkøles på pladen i et par minutter, inden de kan sættes på rist.


ingredienser

giver35.00 stk. af14.00 g, ialt490.00 g
  • 125.00 g mel (25.51 %)
  • 125.00 g Margarine (25.51 %)
  • 65.00 g Sukker (13.27 %)
  • 125.00 g Brun farin (25.51 %)
  • 1.00 stk æg (0.00 %)
  • 1/2 teske Natron (0.00 %)
  • 1/2 teske Vanilje sukker
  • 50.00 g Nødder
  • 50.00 g Mørk chokolade
emner: