66
af: Max M Rasmussen
@
delt

Kokos cupcakes med kokos smørcreme og ristet kokosdrys

Cupcakes med kokos, kokos smørcreme og ristet kokos - Max M Rasmussen
Kokos cupcake er en af mine favoritter. Den er ikke hvinende sød og den smager mildt af kokos.

Ingredienser

giver 12 cupcakes, eller 1 stk 20 cm springform

det våde

  • 100 gram smør, blødt eller smeltet
  • 2 æg
  • 200 gram sukker
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 tsk vanillesukker

det tørre

  • 200 gram mel
  • 2 tsk bagepulver

Kokos smørcreme

  • 1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en!
Kokos drys
  • 1 dl kokosmel/kokosraspel

Fremgangsmåde

Kokos drys

Rist kokosmelet på en mellemvarm pande indtil det er gyldent. Rør jævnligt rundt.

Kagerne

Bland de våde ingredienser.

Bland de tørre ingredienser.

Bland begge dele sammen. Rør i nogle minutter til det hele er ensartet.

Bages 20-25 minutter ved 165°C, varmluft eller 175 uden varmluft.

Lad dem køle af til stuetemperatur.

Dæk med kokos smørcreme.

Pynt dem med det ristede kokosdrys.