emner:
mere ...
Kokos cupcakes med kokos smørcreme og ristet kokosdrys
Kokos cupcake er en af mine favoritter. Den er ikke hvinende sød og den smager mildt af kokos.
Ingredienser
giver 12 cupcakes, eller 1 stk 20 cm springform
det våde
- 100 gram smør, blødt eller smeltet
- 2 æg
- 200 gram sukker
- 2 dl kokosmælk
- 1 tsk vanillesukker
det tørre
- 200 gram mel
- 2 tsk bagepulver
Kokos smørcreme
- 1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en!
Kokos drys
- 1 dl kokosmel/kokosraspel
Fremgangsmåde
Kokos drys
Rist kokosmelet på en mellemvarm pande indtil det er gyldent. Rør jævnligt rundt.
Kagerne
Bland de våde ingredienser.
Bland de tørre ingredienser.
Bland begge dele sammen. Rør i nogle minutter til det hele er ensartet.
Bages 20-25 minutter ved 165°C, varmluft eller 175 uden varmluft.
Lad dem køle af til stuetemperatur.
Dæk med kokos smørcreme.
Pynt dem med det ristede kokosdrys.