Kikærtesalat

Denne lækre kikærtesalat er en god variation fra den kedelige iceberg-salat-blanding. 

Nem at lave og en helt del smag!



Den færdige kikærtesalat - Caroline Ariane Wraae Rasmussen

ingredienser

giver1.00 stk. af997.50 g, ialt997.50 g
  • 150.00 gram Grønkål (15.04 %)
  • 200.00 gram Cherry tomater (20.05 %)
  • 200.00 gram Edamame bønner ; (20.05 %)
  • 150.00 gram Avokado ; 1 stk avokado (15.04 %)
  • 240.00 gram Kikærter ; 1 dåse (24.06 %)
  • 1.00 teske Hvidløgspulver ; Eller efter behov (0.50 %)
  • 1.00 teske Garam Masala ; Eller efter behov (0.50 %)
  • 0.50 teske Groft salt ; Eller efter behov (0.25 %)
  • 1.00 spsk Citronsaft ; Eller efter behov (1.50 %)
  • 2.00 spsk Olivenolie ; Eller efter behov (3.01 %)

Fremgangsmåde

Kikærterne:

  • Tænd ovnen: 200grader
  • Hæld lagen fra kikærterne
  • Kom kikærterne i et fad og tilsæt krydderier og olivenolie (efter behov)
  • De skal have 20 minutter ved 200grader. Rør rundt en gang i mellem

Edamame bønner:

  • Kog vand
  • Kom bønnerne i en skål og hæld det kogende vand ud over 
  • Lad det stå i nogle minutter og hæld derefter vandet fra



Selve salaten:

  • Skyl og hak grønkålen - kom i fad/skål
  • Skyl tomaterne og skær dem i mindre stykker - kom i fad/skål
  • Skær avokadoen i mindre stykker - kom i fad/skål
  • Tilsæt edamame bønnerne - kom i fad/skål
  • Bland oliven olien og citronsaften
  • Hæld ud over salaten 
  • Tilsæt kikærterne 

DET ser godt ud!

Så fik jeg prøvet den af. Lækkert :-)

Spist på terrassen. - Max M Rasmussen