emner:
mere ...
Irma (efter kogebogsforfatter Irma S. Rombauer) - salat med blomkål, agurk, bønner og asparges
En meget fin og lys salat med blomkål som hovedingrediens. Mest velegnet som tilbehør til en kødret da der ikke er mange kalorier i den.
Ingredienser
- agurker, afkærnede, i tynde skiver
- asparges i små stykker
- grønne bønner i 2,5 cm stykker
- blomkål, i små stykker
- mayonnaise krydret med estragon
Fremgangsmåde
Skrab agurkekernene ud med en teske.
Bruger du ikke dåseasparges så kog dem i 3-6 minutter i letsaltet vand. Køl dem af. Evt ved at komme dem i kold vand. Skær i små stykker.
Gør de samme med bønnerne.
Skær blomkålet i ½ cm tykke skiver. Skær dem mindre indtil de kan ligge på en gaffel.
Anret og dres.
emner: