emner:
mere ...
Hindbærcoulis
Kold tyk sovs af friske hindbær, til desserter. God til is og kager og frugter. Den bliver ikke kogt som en marmelade, så den beholder sin friske smag.
Man kan godt lave en hindbærcoulis som en marmelade, med pund til pund sukker og bær. Men jeg syntes den bliver bedre med mere bær og mindre sukker. "Pund til 1/2 pund". Så hvis din pose med frosne hindbær vejer 300 gram, bruger du bare 150 gram flormelis. Der er ingen grund til at have en halv pose frosne hindbær liggende. Vil du strække dine hindbær lidt, så bare hæld noget mere flormelis i.
Ingredienser
- 500 gram hindbær, gerne frosne.
- 250 gram flormelis
Fremgangsmåde
Bland hindbær og flormelis.
Blend til en tyk creme med en stavblænder.
Succes!
Tænk sig at der findes så nemme opskrifter.
Noter
Der er for tiden (december 2011) tvivl om sundheden af frosne bær. Så med mindre du er sikker på din kilde, eller har dine egne bær, så er det måske værd at overveje en anden dessertsauce :-S