130
af: Max M Rasmussen
@
delt

Chokolade cupcakes med chokolade smørcreme

Cupcakes af chokoladedej, men hvid chokolade smørcreme og drys med chokoflager - Max M Rasmussen
Chokolade cupcakes er altid en favorit. De er jo med chokolade ... En chokolade glasur til at slutte af med fuldender værket.

Ingredienser

giver 12 cupcakes, eller 1 stk 20 cm springform

det våde

  • 100 gram smør, blødt eller smeltet
  • 2 æg
  • 200 gram sukker
  • 200 gram mælk
  • 2 tsk vanillesukker

det tørre

  • 200 gram mel
  • 1 dl kakaopulver
  • 2 tsk bagepulver

glasur

Fremgangsmåde

Bland de våde ingredienser.

Bland de tørre ingredienser.

Bland begge dele sammen. Rør i nogle minutter til det hele er ensartet.

Bages 20-25 minutter ved 165°C, varmluft eller 175 uden varmluft.

Lad dem køle af til stuetemperatur.

Dæk med chokolade smørcreme.

Pynt dem med "drys"