emner:
mere ...
Chokolade cupcakes med chokolade smørcreme
Chokolade cupcakes er altid en favorit. De er jo med chokolade ... En chokolade glasur til at slutte af med fuldender værket.
Ingredienser
giver 12 cupcakes, eller 1 stk 20 cm springform
det våde
- 100 gram smør, blødt eller smeltet
- 2 æg
- 200 gram sukker
- 200 gram mælk
- 2 tsk vanillesukker
det tørre
- 200 gram mel
- 1 dl kakaopulver
- 2 tsk bagepulver
glasur
- 1 lille portion chokolade smørcreme
Fremgangsmåde
Bland de våde ingredienser.
Bland de tørre ingredienser.
Bland begge dele sammen. Rør i nogle minutter til det hele er ensartet.
Bages 20-25 minutter ved 165°C, varmluft eller 175 uden varmluft.
Lad dem køle af til stuetemperatur.
Dæk med chokolade smørcreme.
Pynt dem med "drys"