0
af: Max M Rasmussen
@
delt

Kvalimadplan - 30-03-2020 til 03-04-2020

Så er madplanen færdig med ingredienser. Hvis der er nogen spørgsmål, så bare spørg på facebook opslaget.

mandag kl 17:00


surdejsknækbrød i ovn med med salt, birkes og sesamfrø

fermentere kartofler til chips

fond af kylling – frys lårene ned. Frys fond ned i 2x½ liter

stegt laks med pasta penne og tomatsovs

ingredienser

birkes, sesamfrø
bagekartofler, salt
per 2 personer: en kylling, stængel bladselleri, et løg, en gulerod, laurbærblad, timian, hel sort peber
150 g - 200 g laks per person. Gerne en hel side.
pasta penne, eller skruer
1 dåse/karton tomat, basilikum, hvidløg, olivenolie



tirsdag kl 17:00

Sætte surdejsbrød over, kom i køleskabet. Tage ud onsdag morgen

stegt kylllingebryst med hønse-svampe velouté og kogte kartofler, surkål til.

ingredienser

faste kartofler
½ liter fond fra mandag,  champignon friske eller fra glas, 1/4 l fløde, 
skal af en citron, estragon, smør



onsdag kl 17:00

bage surdejsbrød i gryde

tarteletter med kylling og asparges

opkoge fonden for længere holdbarhed

ingredienser

tarteletbunde , ½ liter sødmælk, glas eller dåse asparges



torsdag (frituredag) kl 17:00

lave panna cotta til fredag

salsa fresca + fermenteret salsa til senere

fermenterede kartoffelchips

sydstatskylling af de kogte frosne lår fra mandag

ingredienser

tomat, peberfrugt, løg, hvidløg, koriander / basilikum

3 blade husblas, 5 dl piskefløde, 1 dl mælk, 100 gram sukker (1 dl), 1 stang vanillekorn eller vanillesukker eller extract , 1 citronskal

de fermeterede chips fra mandag. fritureolie/fedt

kogte kyllingelår fra mandag, mel/maizena/majsmel, paprika, æg



fredag (festdag) kl 17:00

beluga linser med stegt fisk

svinemørbrad i hvidvin med estragon

ristedet kartofler i ovn.

Anret panna cotta til dessert

ingredienser

beluga linser, gulerod, bladselleri, løg, fisk til stegning. Fx hellefisk

1 svinemørbrad, ½ flaske tør hvidvin, tørret estragon

små kartofler, olie, hvidløg, persille

fond fra i mandags


Opskrifter


TBD
kvalive - 30-03-2020 til 03-04-2020 - Max M Rasmussen