Cupcake - glasur / toppings
Vanille smørcreme
Neutral smag. Duer til næsten alting. Smør, sukker og en æggeblomme
Chokolade smørcreme
Der er ingen tvivl om at det er min favorit. Uanset om det er mørk-, mælke- eller hvid- chokolade. Mmmhhh chokoladecreme
Ostecreme
Lidt anderledes smag og meget anderledes konsistens. Gør næsten en hvilket som helst kage til en "cheesecake" :-D .. Cheesy frosting
Flødeskum
Pisk 1/4 liter fløde til rimelig fast skum. Kom fx knust stegt sukker i (nougat). Måske 1 spsk vanillesukker. Måske ½ dl sukker. Duer kun hvis kagerne skal spises med det samme.
Lemon curd
Meget kraftig og sur, så der skal ikke bruges så meget. Ekstra godt hvis der er marmelade fyldt i kagen. Creme på citron.
Glasur (med/uden saft)
- 4 dl flormelis
- 3 spsk (½ dl) vand eller saft
Flødebolle fyld
Det er tit ikke noget man tænker på, men flødebollefyld kan også kommes oven på en kage, og så endda overtrækkes med chokolade.
Ganache
Stort set bare lige dele fløde og smeltet chokolade. En klassiker til tusinde forskellige slags kager og konfekt. Nemt og lækkert.