emner:
mere ...
Bagatelle (bagatel) - salat med gulerod, svampe og asparges
Nok en af de mest simple salater på kokken Escoffiers menu. Skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke lavet den før denne opskrift. Jeg syntes den så kedelig og for simpel ud. Men jeg blev faktisk positivt overrasket. Den kræver dog en god Vinaigrette før den spiller!
Ingredienser
- 4 gulerødder i julienne
- 200 g - 250 g svampe (fx champignon) i julienne
- 200 g asparges i små stykker
- 1 dl vinaigrette
Noter
Hvis du har en foodprocesser der kan snitte julienne, så brug den endelig til denne opskrift. Det tager en krig at snitte alle gulerødderne med kniv. Jeg brugt til og med en halv-sløv sommerhuskniv :-s
Da jeg lavede denne opskrift om sommeren var jeg nødt til at bruge asparges på glas. Hvilket egentlig var bedre end jeg havde frygtet. Men den er nok mere egnet til foråret og friske asparges der lige koges en 6 minutter i letsaltet vand.
emner: