1
af: Max M Rasmussen
@
delt

Blomkålsris - et eksempel

Hvis du mangler et sted at gemme dine opskrifter så kan det her være en måde. Bare tryk på plus knappen ved siden af dit navn. Skriv opskriftens navn ind, og tag et billede med tablet eller telefon som jeg har gjort her.

Under synlighed så vælg "privat", så er det kun dig der kan se den. Men du kan finde den igen ved at søge på titlen og emnerne.

Når du en dag så laver opskriften kan du tage et billede af den, og evt. dele den.

Håndskrevne noter. Ja så grimt skiver jeg! - Max M Rasmussen

Den her side står jeg fx og laver ude i mit køkken på min tablet.

Du kan også komme det i en ingrediensliste så det er nemt at kopiere opskriften og lave sin egen portionsstørrelse. Prøv fx at kopier den her og skift antal portioner til 4. Du behøver ikke at gemme opskriften for at gøre det. Bare tryk på "kopier" knappen i bunden.

NB! Når du laver en ingrediensliste så er det nemmest at starte med 1 stk eller portion. Så regner ingredienslisten selv vægten ud ud fra det du taster ind hvis du vil bruge mere eller mindre.

ingredienser

giver2.00 portioner af166.25 g, ialt332.50 g
  • 225.00 g blomkål ; 1/2 blomkål (67.67 %)
  • 0.50 tsk karry, madras (0.75 %)
  • 1.00 tsk salt (1.50 %)
  • 50.00 g løg ; 1 lille løg (15.04 %)
  • 50.00 g smør ; til stegning (15.04 %)

Hak blomkålen fint. På størrelse med ris

Steg det hele i smørret.


Og i bunden kan du tilføje de emner/tags som du synes passer til. Du adskiller dem med komma eller havelåge.

"#blomkål #grøntsager #lchf #ris #vegetar" er fint.

"blomkål, grøntsager, lchf, ris, vegetar" er også fint.

"#blomkål #grøntsager, #lchf, ris, #vegetar" er også fint. Det er ok at blande , og # ... det bliver renset op når du gemmer.

"blomkål grøntsager lchf ris vegetar" er IKKE fint. Det bliver til ét langt emneord.

Alle emnerne bliver lavet om til små bogstaver så der ikke både kommer #Ris og #ris og #RIs osv.