emner:
mere ...
3 chokolader (Trois Chocolat)
En usædvanlig lækker og kraftig kage/dessert. Grundlæggende er det en kagebund med 3 slags chokolademousse på. Rækkefølgen er lagkagebund, hvid, lys og mørk mousse. Svær at lave!
Kagebund
- 1 lagkagebund
Mørk chokolade mousse
- 100 gr mørk chokolade
- 2 æg
- 2 blade husblas
- 1 dl fløde
Lys chokolade mousse
- 100 gr mælkechokolade
- 2 æg
- 2 blade husblas
- 1 dl fløde
Hvid chokolade mousse
- 100 gr hvid chokolade
- 2 æg
- 2 blade husblas
- 1 dl fløde
Ganache
- 50 g mørk chokolade
- 1/2 dl fløde
Stænk lagkagebunden med Grand Marinier. Dæk den med ganachen.
For hver mousse
Læg husblas i blød
Smelt chokoladen.
Pisk flødeskummet. Gem 2 spsk.
Pisk æggehviderne
Smelt husblas i de 2 spsk fløde
Bland æggeblommerne i flødeskummet
Bland den smeltede husblas med fløde i chokoladen
Bland flødeskum og chokolade
Bland de piskede æggehvider i
Hæld i formen og glat ud.
Lad kagen stå koldt i mindst 4 timer