311
af: Max M Rasmussen
@
delt

Kanelsnegle

Færdige kanelsnegle... man kan ikke komme tæt nok på :-S - Max M Rasmussen
Det er uden tvivl den opskrift jeg oftest bliver presset til at lave. Men det er jo også nemt at forstå. Hvem kan ikke lide kanelsnegle? Det her er en grundopskrift, med et par populære variationer.

Ingredienser

giver 16 stk

dejen

  • 600 g mel
  • 200 g smør
  • 50 g sukker
  • 50 g gær
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk stødt kardemomme (jeg udelader den som regel)

remonce

  • 150 g smør - blød eller smeltet.
  • 250 g brun farin
  • 2 spsk kanel

glasur

  • 4 dl flormelis
  • 3 spsk vand

Fremgangsmåde

Hvis du husker det, så tag smørret ud ud i god tid og lad det blive blødt ved stuetemperatur. Ellers kan du smelte smørret i en gryde, tage det af varmen, og komme mælken i.

Kom alle ingredienser til dejen i en skål, undtaget den varme smør. Ælt det sammen. 

Kom smørret i og ælt videre. Det skal ikke æltes alt for godt. bare så der ikke er for mange klumper tilbage.

Det her er den samme dej som til min kagemands opskrift. Hvis du vil se den blive lavet, så er der en video på den side.

 

Bages ved 200 grader i 15-20 minutter. indtil de er let gyldne.

Dem på billedet her dækkede jeg med en høj bradepande de første ti minutter, og så uden bradepande i ti minutter mere. Så hæver de op og bliver mere luftige.

De holdt sig gode i 2 dage, og kunne "genopfriskes" med 30 sekunder i microovnen på 3. dagen

Noter og variationer


Marcipansnegle

Jeg har faktisk snydt lidt ... remoncen i billederne i denne opskrift består faktisk af:

  • 200 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 200 gram marcipan
  • 2 spsk kanel

Hvilket er en fremragende god og moderne remonce, der samtidig holder sneglene svampede lidt længere.

Jeg blandede kakao i det halve af glasuren, sammen med lidt ekstra vand.

Jeg lod det så løbe af skeen, som jeg bevægede rundt i cirkler for at få det sort/hvide mønster.

 

En anden yndlingsvariation, hvor jeg har stjålet idéen fra det lolkale økologiske bageri er:

Kokos cremesnegle

Jeg bruger

kanelsukker
  • 1 dl sukker
  • 1 spsk kanel

Lav vanillecremen og kom kokosmelet i imens det stadigvæk er vamt.

Fordel cremen over den fladt udrullede dej i stedet for remoncen. Du kan nok ikke bruge det hele.

Det sidste fordeles så henover sneglene når rullerne er skåret ud i snegle, så der også kommer bagt creme på toppen.

Drys med ca. 1 spsk. kanelsukker på hver sneg, i stedet for glasur.

Det giver utroligt bløde og svampede snegle med kokos og kanel smag.

De er ikke så søde som almindelige snegle. 

Form dejen til en kugle ved at folde ind imod midten - Max M Rasmussen
Fold 4 flapper ud. De skal pege imod hjørnerne af dit bord, og bliver hjørnerne af dejen. - Max M Rasmussen
Rul ud til en firkant der er så stor og tynd som du kan komme til - Max M Rasmussen
Spred remoncen ud på dejen - Max M Rasmussen
Rul og del ... - Max M Rasmussen
Kom sneglene på en bradepande - 4 på hver led - Max M Rasmussen
Lige lidt tættere på ... - Max M Rasmussen
Så er belønningen klar - Max M Rasmussen
Dejen udrullet med kokoscreme smurt på - Max M Rasmussen
Inden bagning - Max M Rasmussen
De kan godt lide at blive bagt med låg de første 10 minutter, eller som her, med en anden bradepande over - Max M Rasmussen
Færdigbagte og friske på en god weekend! - Max M Rasmussen
0
af: Anonymous

Super god forklaring og syndigt gode. Har bagt kokos-varianten -det er ikke sidste gang. Tak for inspiration og alt for lækre opskrifter.

Keep up the good work.

Kh katrine 

0
af: Anonymous

Kan man bage vidre på mine ubagte snegle som desværre blev for ubagt de er rå inden i. Så hvad gør jeg for at bruge mine snegle der er bagt i en springform 

???? 


0
af: Anonymous

Hej. De ser virkelig gode ud og vil gerne afprøve dem. 

Men hvor længe skal dejen hæve? Og skal dejen hæve inden eller efter man ruller den ud og putter fyld i og skærer ud? 😊 

0
af: Anonymous

Hejsa! Skøn opskrift, har haft lavet dem før og de er simpelthen fantastiske! Jeg husker det dog som de skulle hæve sidste gang jeg fulgte opskriften, men synes ikke at kunne finde det i opskriften? 

0
af: Anonymous

Dej overnatte?

Nøj de ser lækre ud. Kan jeg lave dejen og rulle den og stille i køleskab til næste morgen? Mange hilsner fra Heidi

Dej overnatte?

Ja, men lad den hæve lidt først. Ellers vokser de ikke i køleskabet.
0
af: Anonymous

For lidt remonce

Opskriften giver for lidt remonce. Måtte skære en del dej af og bage boller af det i stedet. Men sneglene var glimrende. Klart en ny KvaliMad-favorit :)
0
af: Anonymous

For lidt remonce

Hvis du ikke har taget smøren ud til afkøling. Så smelt det halve. Efter at du har most det kolde smør, sukker og kanel sammen, så godt det er muligt. Tilsæt da lidt efter lidt det smeltede smør. Så får du den fineste konsistens som er til at fordele rigtigt med en dejskraber.

For lidt remonce

Alternativt kunne du også sprede remoncen lidt tyndere ;-) Jo blødere den er jo nemmere er det.
0
af: Anonymous

For lidt remonce

Jeg brugte opskriften med marcipan i remoncen - uhmmmm - og der var da bestemt ikke for lidt remonce i forhold til dejen! /Mette
0
af: Anonymous

hævning

Hej Max. Super side du har, følger med i dine gode opskrifter og har lavet mange af dem,kun med held. Er meget i tvivl om dejen ikke først skal hæve..og igen efter de er formet,kan ikke finde noter om det i opskriften ;) Yvonne
0
af: Anonymous

hævning

kan jo bare læse ordentlig efter..så lige det stod under et af billederne :)))) Yvonne
0
af: Anonymous

Farin i stedet for sukker

Hej Max. Jeg har lavet dem nogle gange og de super gode og der er ikke nogen grund til at ændre en god opskrift. Men jeg vil alligevel høre om du har prøvet brun farin i stedet for sukker i den "moderne" remonce? Og hvordan blev resultatet?
0
af: Anonymous

kanelsnegle

tak for din dejlige side. kan man bruge torgar i stedet for frisk gar?

kanelsnegle

det kan man sagtens.
0
af: Anonymous

Uhmmm

De ser godtnok lækre ud. Bruger du egentlig over-/undervarme eller varmluft, når du bager?? Mange hilsner Mette

Uhmmm

jeg bruger altid varmluft.
0
af: Anonymous

Uhmmm

Hvis du gemmer dem til dagen efter, skal de så ligge på køl eller bare i en pose på køkkenbordet?

Uhmmm

Aldrig komme brød på køl. Det tørrer ud. bare i en plastpose. Med mindre det skal en tur i børgen. Så er det en god metode, og det er snegle jo særdeles velegnede til.
0
af: Anonymous

Meget lækre snegle :-))

Har været soldat på Cypern i 84 og 2 år frem og hver lørdag aften blev der bagt og vi lavede tit en smørkage, meget lig med disse snegle, men med en gang dej i bunden og remonce og creme i bunden også blev der sat snegle oven på og bagt. super Kanon god side du har :-)) Søger en rigtig god opskrift på valdnødis ? Kan du hjælpe Tak Jan PS: de er rigtig gode de snegle :-))))))))))
0
af: Anonymous

Youghurt?

Hej Max Det ser lækkert ud. Bliver nok afprøvet til morgenmaden søndag. Men hvad er ideen med at pensle med Youghurt?

Youghurt?

at de ikke tørrer ud under hævningen, og at de bruner hurtigere når de bager. Det giver luftigere brød og en pænere overflade.
0
af: Anonymous

Youghurt?

Super, det har jeg ikke prøvet før. Men familien venter spændt på resultatet. Tak for en super side!
0
af: Anonymous

Hævning

Hej Max Super lækre opskrifter du har. Lige en ting vi har drøftet - når du hæver fx sneglene her lægger du så noget hen over dejen imens den hæver fx viskestykker? Eller lader du bare din dej hæve uden noget over? Tænker også på dine fransbrød osv.

Hævning

Det er meget forskelligt. Hvis noget hæver en halv time eller under, og det ikke er penslet, så gør jeg ikke noget særligt. Skal det hæve længe kan jeg godt finde på at dække det med en dyb omvendt btadepande eller plastikkasse. Det skader aldrig at gøre det.
0
af: Anonymous

Lukning af snegl

Har lige lavet marcipan udgaven - virkelig lækker, min kone siger den bedste nogensinde ;-) Et lille tip til at lukke sneglen så den ikke flyder afsted eller åbner sig; ende flappen løsnes og trækkes nedenunder sneglen, så "låser" den sig selv
0
af: Anonymous

mindre størrelse

Har bagt sneglene flere gange-de er super gode :-) Kan jeg lave dem mindre-skal have brunch søndag ??

mindre størrelse

I så fald ville jeg dele dejen i 2, og så lave 2 pølser som jeg hver skærer ud til 16 stk. Det er nok den nemmeste måde at gøre det på.
0
af: Anonymous

Hellevibeke@live.dk

Hej Max. Tak for en god hjemmeside. Jeg er sådan i tvivl om dejen skal hæve inden den rulles ud. Det skal den nok ikke, som jeg forstår det, står den kun imens remoncen laves. Det gør jeg, så håber jeg det er rigtigt. Mange hilsner Helle Vibeke Hansen
0
af: Anonymous

Koldhævning

Kan de koldhæves ?
0
af: Anonymous

Holdbarhed

Hej Max. Jeg har hørt, at fedt i brød er med til at brødet hurtigere bliver tør. Og vi kan ikke komme udenom, at disse kanelsnegle vælter i smør. :-) Men ligeledes vil jeg sige, at jeg bager disse kanelsnegle ret jævnligt. Og i perioder, når min mor kommer på besøg og overnatter nogle dage, så bager jeg en dobbelt portion, og så får hun ca. 50 kanelsnegle med hjem til hende og min far. :-) Har også lavet din tærtedej :-) og den er også lækker.
0
af: Anonymous

mangler du ikke æggene?

Hej i denne beskrivelse skriver du ikek hvornår æggene tilsættes... blandes de i smør/mælk blandingen eller efter demn første æltning som vist på videon til kagemanden?:-) fik bagt en portion alm snegle og en marcipan - og må sige at det for fremtiden nok bliver marcipan udgaven :-)
0
af: Anonymous

mangler du ikke æggene?

Æggene er dækket under 'alle'ingredienserne'. Dejen til sneglene er helt den samme som til kagemanden. Og ja. Marcipanudgaven er dejlig afdæmpet og nuanceret.
0
af: Anonymous

Konsistens?

Jeg bruger kvalimad rigtig meget og anbefaler siden til alle jeg kender :) Jeg har eksperimenteret lidt med kanelsnegle, da alle jo elsker dem. Det starter allerede når vi er børn :) Nogle er næsten wienerbrødsagtige... lidt sprøde og lækre, mens andre er mere gode boller med kanelremonce :) Hvordan er disse? De ser bløde og saftige ud - men i folks kommentarer har jeg også set wienerbrødsagtige... Hvordan er disse i konsistens? Tak for en virkelig god side Max :)

Konsistens?

Det er meget afhængigt af hvor længe man bager dem. Som regel er de bløde og bolle agtige.
0
af: Anonymous

Konsistens?

Tak for dit hurtige svar. Det kom lige til tiden - for i dag skal jeg prøve at bage en portion af hver slags - jeg håber der bliver nogen til fryseren også :))
0
af: Anonymous

Nemme og lækre

Virkelig nemme at lave og utroligt lækre. Bedste opskrift jeg endnu har prøvet på kanelsnegle. Tak for den :)
0
af: Anonymous

Fantastisk

Tusind tak for den nemme opskrift. Sitet her er genialt - intet mindre. Glæder mig til at støtte økonomisk ligeså snart at der er råderum til det (*HOST*) Den 1. dag i måneden (;
0
af: Anonymous

Har lige bagt kanelsneglene...

Og de smager super godt, helt klart den opskrift jeg vil bruge i fremtiden:)
0
af: Anonymous

marcipansnegle

uhm, hvor er de lækre, det er de bedste hjemmebagte jeg har fået til dato ;O). På andendagen er det godt med en tur i microbølgeovnen, lækkert så er de som nybagte igen.
0
af: Anonymous

De smager bade godt

Har lige bagt en portion og de er meget lækre :-) kan man fryse disse snegle ?

De smager bade godt

Jeg foretrækker at fryse dem inden de bages og så komme dem i ovenen direkte fra fryseren..
0
af: Anonymous

De smager bade godt

Fik lavet en portion af disse dejlige kanelsnegle forleden og fryste største delen af dem efter bagningen, hvis man når man så skal bruge dem lige drypper lidt vand over dem og laver en lille "dome" eller hat af folie og ligger over dem når de opvarmes damper de nærmest sigselv så man får utroligt lækre svampede kager (med folie hatten bliver de heller ikke mere brune) hvis man som mig gav dem en my for meget til at starte med :) Super hjemmeside og super forklaringer i dine videoer!
0
af: Anonymous

De smager bade godt

Hej Kvali mad! Er lige kommet i tvivl .i denne tråd mener du at det er bedst at smide dem frossen i ovnen uden de har hævet. ..dog i en anden tråd skal de hæve når de har været 1 døgn i køleskabet. Vil du venligst svare på den gerne i dag ?skal bage dem lige om lidt 😊tak! Mvh Katja æ kachkuun

De smager bade godt

Det burde være fint bare at komme dem i ovnen.
0
af: Anonymous

Kanelsnegle

Nu smager kanelsnegle jo bedst nybagte, hvis jeg nu skal bruge dem om morgenen, kunne jeg så lave dem helt færdige (uden at bage selvfølgelig), og lade dem stå i køleskabet til morgenen efter, og så bage dem? Mvh Britta Og tusind tak for en fantastisk blog

Kanelsnegle

Så skal der nok mindre gær i. Ellers er jeg bange for at de oberhæver. Et bedre bud er at fryse dem ned når de er hævet, og så bage dem direkte fra frossen.
0
af: Anonymous

Kanelsnegle

hold nu op de her er bare så gode...... tak for god opskrift, har lavet dem flere gange nu . alle elsker dem
0
af: Anonymous

Bagning i aluform

Jeg vil gerne bage dem i runde alufolier, mon du har prøvet det? Tak for en fantastisk madside :-) Vh Majken
0
af: Anonymous

Lækkert!

Det ser virkeligt lækkert ud. Glæder mig til at prøve opskriften i næste uge. Ulrik
0
af: Anonymous

Marcipan remonce

Hej Max, kan du løfte sløret for hvordan man laver marcipanremoncen? River du marcipanen eller hvordan får du den 'fordelt'?
0
af: Anonymous

mere kanel

Jeg synes klart der skal mere kanel i :) Men gode er de nu alligevel!
0
af: Anonymous

kokos snegle

tak for opskrift! og skal fluks afprøves med kokos!! lyder rigtig spændende... kanon site
0
af: Anonymous

Gær

Hej Max. Jeg lagde mærke til at i videoen opløser du gæren i smør og mælk, men i den skrevne opskrift står der ikke noget om gæren?
0
af: Anonymous

Gær

Det gør ikke den store forskel. Gæren i mælken virker fint.
0
af: Anonymous

Skal prøve det, men et spørgesmål inden

Wow wow.. Det ser mega lækkert ud.. Jeg skal prøve både vanilje-kokos og marcipan udgaven. Du skriver at det kan lide at blive bagt med låg (kokos udgaven).. Kan man bage dem uden låg?

Skal prøve det, men et spørgesmål inden

sagtens.
0
af: Anonymous

Skal prøve det, men et spørgesmål inden

Mange tak for svaret..
0
af: Anonymous

frysning og låg

Hej Max, Når du fryser dine snegle rå og putter dem direkte i ovnen, så fyser du dem vel efter anden hævning? Putter du så stadig låg på de første ti minutter? Vh og tak!

frysning og låg

Ja og ja :-D
0
af: Anonymous

Bagetid fra frost?

Hej :-) Orker ikke at læse alle kommentarer igennem - så måske stiller jeg et spørgsmål du har svaret på før. I så fald undskylder jeg på forhånd ;-) Hvis jeg fryser kanelsneglene efter hævning, hvor længe skal de så ca. bages - og skal "låget" evt. blive på lidt længere? Tak for en super opskrift - har bagt dem en gang før, men har ikke prøvet at fryse dem... Hilsen Lisbeth
0
af: Anonymous

Bagetid fra frost?

Bare giv dem en 5 minutter længere - Max
0
af: Anonymous

frysning

Hej Super opskrift. Jeg vil lige høre, jeg har lavet dejen og rullet den sammen med remoncen. Derefter har jeg lagt dem i fryseren, altså uden at de er hævet. Hvordan behandler jeg dem så bedst, så de bliver lige så gode som de plejer.

frysning

Typisk skal du bare komme dem i ovnen og bage dem gyldne. Samme temperatur.
0
af: Anonymous

frysning

Okay. Troede nok bare at jeg skulle lade dem tø lidt op og lade dem hæve lidt bagefter, inden jeg sætter dem i ovnen

frysning

Jeg plejer at lade dem hæve lidt inden jeg fryser dem. Men så vidt jeg husker har jeg gjort det på den anden måde også, men fint resultat. Kan dog være jeg blander det sammen med wienerbrødssnegle :-S Svært at huske alle variationer i hovedet ...
0
af: Anonymous

frysning

Hvor lang tid skal de bage når du kommer dem frosne i ovnen?

frysning

De skal ikke bages inden frysning. Blot hæve.
0
af: Anonymous

frysning

Beklager hvis jeg ikke spurgte tydeligt nok ind til bagningen. Jeg tænkte bare på om de skulle bage i længere tid når de kommer frosne ind i ovnen? Eller tøer du dem op og så bager dem? - tusind tak for en fantastisk madside!
0
af: Anonymous

frysning

Jeg kommer dem direkte i ovnen fra frossen. Bager indtil dejen er gylden. Mener ikke jeg plejer at give dem længere. Højst 5 minutter så. Men som sagt, bag til dejen er gylden. Det er den bedste indikator. Og selv tak :-)
0
af: Anonymous

Kanelsnegle

Hej Max. Hvad for en yoghurt bruger du ovenpå sneglene inden bagning ?

Kanelsnegle

Enten almindelig eller også en græsk (drænet) jeg blander op med lidt mælk så den er nemmere at pensle på. Eller A38 eller tykmælk, eller kærnemælk hvis det er det jeg har :-S
0
af: Anonymous

Remonce i sneglene eller på bagepladen

Hvordan undgår du at remoncen løber ud på hele bagepladen når du bager snegle? Synes det på dine billeder ser ud som, at remoncen holder sig fint inde i sneglene, og det er - til vældig stor irritation:) - aldrig lykkedes for mig. Synes i øvrigt du bare er for sej:) VH Anette
0
af: Anonymous

Remonce i sneglene eller på bagepladen

Hej Anette. Hvis du kommer til at røre remoncen for meget sammen, vil den flyde ud. den må kun lige røres sammen. med venlig hilsen Bageren

Remonce i sneglene eller på bagepladen

Jeg gør ikke noget specielt. Sørger for at holde dem tæt sammen i bradepanden og så presser jeg dem lidt flade inden det hæver. Så flytter de sig ikke under bagningen og remoncen flytter ikke med. Jeg tror bare det er det.
0
af: Anonymous

Remonce i sneglene eller på bagepladen

Men smelter smør og sukker ikke og flyder ud på bagepladen? Det er det jeg oplever og det er bare så øv når halvdelen af det ligger der udenfor sneglene:(

Remonce i sneglene eller på bagepladen

Du kan se på billederne og dømme selv :-) De er som de ser ud. Ingen filmtricks. Der er sikkert en eller anden minimal forskel i den måde vi gør det på som gør at dine flyder ud og mine ikke gør. Men jeg kan ikke sige hvad det er uden at se din fremgangsmåde.
0
af: Anonymous

Remonce i sneglene eller på bagepladen

Kan det være smeltet kontra blødt smør?
0
af: Anonymous

Remonce i sneglene eller på bagepladen

Hmmm.... må prøve at følge din opskrift nøje, og så se om resultatet bliver anderledes. Tak for svar:)
0
af: Anonymous

fedtafgift og kanelsnegle

Uden tvivl de bedste kanelsnegle jeg har bagt. Så mange tak for opskriften. Jeg har imidlertid bestemt mig for, at jeg kun vil bruge en pakke smør. Altså sådan med tanke på fedtafgiften og mit hoftemål - så når jeg bager sneglene tager jeg 150 gram fra til fyldet og resten - 100 gram kommes i dejen. Det fungerer fint. Sneglene bliver godtnok ikke lige så flagede og wienerbrødsagtige som dine, men alligevel meget, meget lækre.
0
af: Anonymous

Dække med sølvpapir i ovn?

Hej Max. Bum, de ser gode ud de snegle! Dem skal jeg da prøve at lave. Lige nu har jeg kun en stor combi-ovn til rådighed, den er glimrende at bage i, har jeg gjort flere gange. Men har kun én bradepande. Kan jeg så dække sneglene med sølvpapir istedet?
0
af: Anonymous

Dække med sølvpapir i ovn?

Det er afhængigt af din bradepande. Sølvpapiret må ikke røre dejen. Den hænger i. Men teknisk set er det ikke noget problem.
0
af: Anonymous

Lige i skabet!

Den bedste opskrift på kanelsnegle, jeg nogensinde har prøvet. Jeg lavede marcipanvarianten og fik 24 pænt store snegle af portionen. Der var lige tilpas remonce til mig, når det blev skrabet godt ud. Til gengæld kunne jeg snildt nøjes med den halve portion glasur (er så altså heller ikke den store glasurelsker). Tricket med at bruge bradepanden som låg er genialt. Efter de første ti minutter stod de som bævende buddinger; slutresultatet blev sprøde, lette, luftige, svampede snegle. MUMS! Tak for opskriften, Berit
0
af: Anonymous

Hvor er de gode!

Har lige bagt de alm kanel snegle. Nøj de er gode, dejen let luftig og fyldet lige tilpas! En rigtig god og nem opskrift for bage spassere som mig ;)
0
af: Anonymous

Super opskrift

De absolut bedste kanelsnegle i verden! Rigtig godt fif med at dække dem med bradepanden de første 10 min af bagetiden :-)
0
af: Anonymous

Remonce i sneglene eller på bagepladen

Skrev til dig i maj sidste år omkring mit "store problem":) med remoncen der smeltede, løb ud af sneglene og ud på hele bagepladen under bagningen. Og nu har jeg knækket koden; Rørsukker! Det tror jeg i hvert fald var årsagen. Har altid udelukkende brugt rørsukker til alt og har som regel ikke hvidt sukker i huset. Men nu havde jeg lidt stående - efter at have lavet is, for det funker rørsukker nemlig heller ikke til - og det var det eneste jeg kunne komme på kunne være årsagen til at det skete. Så prøvede, og Jubiiii, nu skal der bages kanelsnegle - i stor stil:)
0
af: Anonymous

Marcipan

De ser SÅ lækre ud, dine marcipansnegle! Dem må jeg prøve med sønnen :) Jeg er dog i tvivl om, hvordan man gør med marcipanen. Skal den rives i de øvrige remonce-ingredienser eller blot have stuetemperatur og så røres i?
0
af: Anonymous

Marcipan

Sukkert og kanel røres sammen. Marcipanen skærer i mindre stykker og æltes bare i hånden med sukkert. Når du har en ensartet masse tilsættes smørret og æltes til en ensartet masse igen. Blødt smør er at foretrække.
0
af: Anonymous

Tryksnegle?

Hej Max, ELSKER din hjemme side!!! Jeg er en 22årig pige der bor i Australien og bruger din hjemmeside hver eneste gang jeg er i humør til lækre danske treats :) jeg har kun et ønske - please lav en opskrift på danske tryksnegle.... Har haft lyst til en i såååå lang tid :) Med mange varme hilsner Simone

Tryksnegle?

Dem har jeg ikke prøvet at lave. De er ikke fra mine landsdele tror jeg. Mon ikke du kan finde en opskrift eller beskrivelse på dem og så lave en opskrift selv, ud fra de teknikker jeg beskriver i andre opskrifter her på sitet om wienerbrød, snegle osv.
0
af: Anonymous

Dem med marcipanfyld

Er det rigtigt at du bruger almindelig sukker i fyldet, når du laver dem med marcipan, eller er det stadig farin, selvom der står sukker i opskriften??

Dem med marcipanfyld

Jeg plejer at bruge almindelig sukker til marcipan ja. Ellers syntes jeg smagen bliver lidt "mudret"
0
af: Anonymous

Hej

Kan se at du i beskrivelsen siger at den bløde smør skal æltes i dejen tilsidst, men i video til kagemanden der æltes smøret i dejen fra start. Hvad skal jeg gå efter? Mvh Saima :)
0
af: Anonymous

Sukker i marcipanvariation?

Hej max, Det lyder lækkert med marcipan i sneglene, men da skal jeg ikke bruge brun farin, men almindelig sukker i cremen? Det er måske en smagssag eller bliver det mystisk med farin? Mange tak for de gode opskrifter, jeg glæder mig til at prøve sneglene. Mvh Kirstine

Sukker i marcipanvariation?

Jeg er ikke helt sikker på hvad du spørger om. I kokoscremen er det almindeligt sukker. I den mørke remonce er det brun farin. Det giver mere smag.
0
af: Anonymous

Sukker i marcipanvariation?

Hvordan holder de sig bedst til dagen efter? Har tænkt mig at lave dem aftenen før og servere dem om morgenen...

Sukker i marcipanvariation?

Plaspose, stuetemperatur. Evt. hurtig opvarming dagen efter.
0
af: Anonymous

yoghurt

Hej Max. Hvad er det yoghurten gør, andet and at bidrage med lidt fugt? Alt andet lige er der vel ikke så meget mælkesukker i at det giver en kraftigere bruning (synes normalt heller ikke det er et problem med en fedgærdej inkl. sukker :-)). Gør syren noget særligt? Tak

yoghurt

Den tørrer ikke så hurtigt ud som mælk. Så det hæver bedre. Og den bruner som mælk. Det er derfor jeg bruger yoghurt
0
af: Anonymous

Smager grotesk godt

Jeg har lige bagt kanelsneglene for første gang. De smager grotesk godt, skal jeg da lige hilse at sige. Hilsen Gert
0
af: Anonymous

Varmluft?

Hvis nu man onkel har varmluft kan man så bare bage dem uden varmluft?
0
af: Anonymous

Varmluft?

Ups, der skulle have stået ikke i stedet for onkel.